Do czego to GG Network się nie posunie aby zarobić... GG Network rozpoczęło dziś kampanię reklamową M&M's. W komunikatorze objawia się to tym, że serwer (a nie komunikator!) podmienia nam najpopularniejsze emotikonki:
Po lewej treść jaką wysłałem z GGMod+, po prawo odebrana. Czy jest na to rada? Jasne, że jest. Unreal z BK2 rozpracował nowe emotki.
* Uruchom dowolne okno folderu (np. Moje Dokumenty), w pasek adresu wklep
%appdata%\Gadu-Gadu 10\Twój numer GG\ImgCache
lub
%appdata%\Nowe Gadu-Gadu\Twój numer GG\ImgCache
(zależy jakiej wersji używasz), naciśnij Enter
* Wypakuj do tego folderu zawartość tej paczuszki
Jak dobrze pójdzie, to w najnowszej wersji GGMod+ dla GG pojawi się zautomatyzowana wersja...
Postanowiłem nie oceniać tego całego zdarzenia. Oceńcie sami. W tym miejscu można komentować - bez rejestracji... Można też zagłosować w ankiecie.
PS. Czy kupicie po tej akcji reklamowej reklamowany produkt? Jakoś M&Msy w tym momencie mi obrzydły...
Aktualizacja: Wydano GGMod+ dla GG10, w którym istnieje możliwość zablokowania emotikon reklamowych, niezapomnijcie zaznaczyć tej opcji:
POBIERZ Działa z wybranymi wersjami GG (w tym z najnowszymi, można je pobrać z poziomu menu programu)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum